sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Pennuista kasvaa junnuja

Viimeviikonloppuna käväisimme Lotan kanssa Orivesi Kr:ssä. Tuomarina oli Pirjo Aaltonen jolla myös harjoitusarvostelijana Antti Nieminen. Avo narttuja oli 5 kpl. Lotta veti esiintymisen ranttaliksi. Tästä oppineena että en voi hakea sitä enään aamulla ennen näyttelyyn lähtöä :) Tuomarin makuunkaan se ei ollut. Lotta pokkasi EH:n. Kaikkia kohtia en arvostelusta voi alleviivata mutta muuten pääosin Lotan näköinen. Meidän maailma ei tähän kuitenkaan kaadu ja jatkamme kohti seuraavaa. Ei se ole koiran "vika" mitä tuomari antaa. Jokaisella tuomarilla on omat mieltymyksensä ja koira pysyy samana sai se sitten minkä tahansa värin :)  Rop koirana oli todella ihastuttava Sinni. Olen tämän junnu nartun nähnyt muutamia kertoja. Meidän Caro on hänen mummonsa. Sinni on kuin mummo pienenä :) Vsp oli myöskin junnu. Hänkin todella viehättävä.

Eilen suuntasimme kohti Kaupin pentunäyttelyä. Viimeistä kertaa pentu karkeloihin. Mihin tämä aika kuluu? Ilmottautuneita oli kolme mutta yksi narttu oli poissa. Paikalla oli myös isäni valokuvaamassa. Tuijan lapset sekä Kirke. Myöskin siskoni ja Veikko tulivat seuraamaan kehiä. Keli oli ihan ok vaikka muutaman pisaran välillä vettä ripauttikin.
Tuomarina rotukehässä oli Olli Kokkonen. Ariel oli VSP pentu ja Austin ROP pentu. Molemmat saivat siis KP:t ja todella kauniit arvostelut. Alkoi ryhmien odottelu. Lupasin Tuijalle mennä Austinin kanssa sinne. Meiltä myös kysästiin olemmeko ilmoittautuneet parikilpailuun? No emme. Pitäisikö? Ei kun etsimään ilmottautumis pistettä. Löytyihän se mutta se oli päättynyt. Pääsimme kuitenkin vielä mukaan. Meidän jälkeenkin oli vielä ilmottautuneita. Pareja oli kaikenkaikkiaan 18. Tuomarina parikilpailussa oli Tarmo Viirtelä. Tuomari valitsi 6 paria jatkoon ja yksi pareista olimme me. Tämän jälkeen karsiutui kaksiparia pois. Olimme edelleen jatkossa. Loppupelein juoksimme vielä Keeshondien kanssa kierroksen. Meidät ohjattiin BIS 2 parin paikalle. Hienot reippaat schapendoes lapset. Paarlemoer Ariel ja Amin :)
Tästä suoraan ryhmiin. Austin esiintyi kauniisti mutta meidät käteltiin tuttuun tapaan pois.

Tähän oli hieno päättää epäviralliset pentukilpailut
Arielin ollen 3*ROP pentu ja 3*VSP pentu
Austinin ollen 3*ROP pentu ja 3*VSP pentu sekä erikoisnäyttelyn BIS 2 pentu
Pentujen ollen myös 1* BIS 2 pari

Ensiviikonloppuna suuntaamme ensi kertaa junnuihin Pori KV:n. Siitä seuraavalla viikolla lähdemme Liettuaan Druskininkain 3 päiväsiin näyttelyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti