lauantai 4. toukokuuta 2013

Hiljaiselon jälkeen hiljaiseloa

Niin kuvittelin, että saisin tänne kirjoitettua mutta ei liian vaikeaa. Viimekerrasta on jälleen uskomaton aika, mutta josko nyt koittaisi saada hieman useammin jotakin raaputeltua.

Koirat voivat hyvin. Caro viettää lepposia kotikoiran päiviä. Mitään emme ole sen kanssa tehneet emmekä missään käyneet. Caro on näyttely tauolla vielä pitkän tovin, josko veteraani kehiin sitten muutaman vuoden päästä ;)

Helmi on kasvanut. Tällä hetkellä ihastuttava 21kk nuori neito. Helmin kanssa olemme käyneet muutamassa näyttelyssä. Innoissani ilmoittelin, kun ajattelin kesää ja näyttely kehiä. Tulokset ovat olleet H:n-ERI:n välillä. Tänään Tampere KV:ssa Veli-Pekka Kumpumäki antoi H:n. No ihan sitä en allekirjoita, mutta se on hänen näkemys, muutenkin muutama tulos hieman ihmetytti.. No eipä meidän elämä yhteen H:n kaadu ( siis tämä on toinen ) silti se on se sama ihastuttava Helmi <3 Hemmi on vain juoksujen jälkeen tiputtanut kaiken pentukarvansa ja on hieman karvaton. Tai pikemminkin onhan sillä karvaa, mutta se on vain hieman lyhyttä :D Noh tällähetkellä se siis kieltämättä näyttää hienosti sanottuna raasulta rimpulalta. Helmillä siis edessä yksi näyttely siis pakkohan on mennä, kun on ilmottanut. Sen jälkeen ollaankin odotettu näyttelykesä karvan kasvatus tauolla ja nautitaan kesästä ja kärpäsistä.

Muuten Helmistä on kasvanut erittäin ihastuttava tyttönen. Luonne on ihan superi. Tykkää touhuta sekä on aina valmis. Tarvittaessa osaa ottaa rennosti eikä turhia stressaile. Rakastaa rapsutuksia ja on oikea sylikoira. Helmin lempipuuhia on kotona istua keittiön tuolilla ja katsella ulos, josko täällä maalla joku siitä menisi edes se naapurin kissa.

Ensiviikolla 9.5.13 olemmekin Schapendoes yhdistyksen mätsärissä Hakametsän jäähallilla. Mukava päästä touhuamaan porukalla yhdistyksen hyväksi.

Semmotteita tälläkertaa.. Josko vaikka mätsärin jälkeen kävisi kertomassa tapahtuma uutiset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti