tiistai 1. marraskuuta 2011

Aika vierii niin ettei tahdo pysyä mukana

Paljon on tapahtunut viime kirjoituksen jälkeen. No onhan siitä jo mukavasti aikaa vierähtänytkin.
Helmin kanssa ollaan käyty ensimmäisellä rokotuksella. Siitä neiti ei ollut moksiskaan. Eläinlääkärikin kehui neitiä mallikkaaksi mukavan oloiseksi pennuksi. Kaikki näyttivät hyvältä, niin minustakin.
Caro kävi viime viikonloppuna Seinäjoen KV näyttelyssä. Ollen sen myös vuoden viimeinen näyttely. Paikalle oli ilmoittautunut yhteinsä 14 rodun upeaa edustajaa. Neljä urosta ja kymmenen narttua. Rodun oli tuomaroimassa erikoistuomari Anne-Cathrine Unelsröd, Norjasta. Uroksista kolme sai eri:n ja sa:n ja yksi eh:n. Nartuissa oli kolme kpl juniori luokassa, kaikki sai erin:n. Kolme kpl nuorten luokassa saaden erin:n. Kaksi avoimessa saaden eri:n. Valioluokan ainoa edustaja oli Caro, joka sai eri1,sa ollen myös pn1,vsp ja saaden viimeisen puuttuvan cacibin tullen kansainväliseksi muotovalioksi. Veteraaneissa oli yksi, upea Seita, joka oli sitten pn2 ja rop-vet. Tämä oli jo yli haaveiden täyttymyksen. Aivan upea lopetus tälle vuodelle. Kiitos ihana Caro, sinua parempaa koiraa ei ole eikä tule, olet niin rakas!
Tänään oli vuorossa Carolla sterilisaatio. Päädyin siihen, kun sillä on ollut kahdet juoksut jo pentujen jälkeen. Juoksutahti kiihtynyt. Toimenpide meni oikein hyvin. Hakiessani Caroa eläinlääkäri kertoi, että oli oikea aika mennä leikkaukseen ja onneksi se oli nyt. Nimittäin Caron kohtu ei ollut normaali. Todennäköisesti olisi ollut hyvinkin pian suuri kohtutulehduksen vaara, joka voi tulla myös hyvinkin salakavalasti ilman suurempia oireita. Nyt Caro nukkuu ja lepää leikkauksen jälkeen. Jalkeilla on jaksanut olla jonkin verran.
Semmoitteittii tänne tälläkertaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti