maanantai 24. helmikuuta 2014

Hiljaiseloa hiljaiselon perään..

Josko herättelisi nämä sivut käyntiin. Uudemmat kotisivutkin tein, mutta ne sulkeutuvat piakkoin.. Paljon on matkanvarrella tapahtunut.

Viime bloggauksen jälkeen olen suorittanut kehätoimitsija kortin, viime syksynä kävin kasvattajan peruskurssin. Anoin Kennel nimeä Paarlemoer, joka minulle juurikin vahvistettiin. Nimeä mietittiin pitkään ja hartaasti ja nimi projektissa olikin mukana Anita ja Mira.

Loppuvuodesta toteutin pitkäaikaisen haaveeni ulkomaan tuonnista. Kerroin haaveestani kaverilleni Miralle, joka myöskin innostui tästä. Hyvissä ajoin lähtikin kyselyä Hollantiin kenneliin, josta olimme pentua ajatelleet. Aikamme odotettua sieltä tuli vastaus, että pentuja olisi tulossa ja mielellään pian kertoisimme päätöksemme. No eipä siinä sitten hirveästi mietitty ja näin yhteisomistus koirasta Nillestä tuli totta. Eli toimme uroksen Nille Lycke V. D. Korte Toren "Nille". Nille asustaa pääsääntöisesti Miran luona Orivedellä, mutta koska Miralla on juuri koiranpennut niin on Nille ollut viihdyttämässä meitä. Olen hyvn tyytyväinen siihen. Tällähetkellä se näyttää kaikinpuolin hyvältä ja mikä parasta sillä on huikean super luonne. Erittäin iloinen ja avoin sekä reipas koirapojan alku.

Helmi sai pennut Nalle-Haukun kenneliin loppuvuodesta 2013. Sitä ennen kesällä Helmistä tuli Suomen muotovalio Tampereen ryhmiksessä kuten Carostakin aikanaan. Helmin pennuista ostin yhden, jonka sijoitin kaverini Elinan perheeseen. Hertta on myöskin hyvin reipas koira tytön alku ja sen aika näyttää mikä siitä kasvaa ;)

Nillen kanssa tulemme korkkaamaan pentukehät viimeistään Tampere Kv:ssa. Helmi pääsee kehiin kehällä, josko saisi lihaa luidensa ympärille ennen sitä sekä jälleen kasvatettua turkkiansa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti