tiistai 29. elokuuta 2017

Kansainvälisestikin kaunis vol 2 ja puppy uutisia

Paljon on taas tapahtunut ennekuin on ehtinyt koneen ääreen.

Helmi kävi heinäkuun lopussa tapaamassa sulhastaan Merliniä kahteen eri otteeseen onnistunein tuloksin. Helmi on eilen ultrattu tiineeksi. Pentuja olisi tulossa syyskuun lopussa. Lisätietoa pentuja sivulla.

Yhdistyksellemme järjestimme myös elokuun alussa match show tapahtuman. Paikkana oli Hakametsän jäähalli Tampereella. Edellisiltana säätiedotus ei hyvää luvannut mutta onneksi tapahtuma aamuna näytti hieman paremmalta. Lopulta osallistujia oli yli 100. Aivan mieletöntä. Ja suurkiitos kaikille ihanille talkoilijoille sekä tuomareille jotka tekivät tästä mahdollista. Päivä oli erittäin onnistunut vaikkemme ihan kastumatta selvinneet :)

Elokuulle oli vielä suunnitelmissa yksi näyttely Joensuuhun tai oikeastaan kaksi sekä lauantaille että sunnuntaille. Itse olin ilmoittanut Lotan ja Nillen. Reissuun meidän kanssa lähti myös Nalle-Haukkujen Anja sekä Pyry koira ( Helmin ensimmäisestä pentueesta ). Kerran olin käynyt Joensuussa ja paikka oli ihan mukava. Nyt lähdimme liikkeelle matkailuautolla ja yövyimme Linnunlahden leirintäalueella. Alkumatkasta raskasta teki se että jouduimme lähtemään perjantai iltana työvuoroni jälkeen ajamaan. Matkaan starttasimme 23.30 Tampereelta. Perillä Joensuussa 5.30 lauantai aamuna. Heti parin tunnin unet ja kohti näyttelyaluetta. Lauantaille ilmoittautuneita ei ollut kuin meidän kolme schapendoesia. Hieman siinä toivon kipinä eli että kaikki voisimme saada jotakin. No niinhän siinä lopulta kävi että kehästä pois tuli uusi FI MVA ja anomusta saa laittaa C.I.B koiralle. Super tyytyväinen fiilis :) Ja ihanaa että kehän laidalle meidän iloa oli jakamassa rotuun tutustuvia ihmisiä :) Ryhmissä kävimme pyörähtämässä ilman esiarvostelua kiitos ja näkemiin seisotuksen. Sitten eikun tavarat kasaan ja leirintäalueelle. Hetki pelkkää oleskelua ja vihdoinkin nukkumaan.
Sunnuntaina oli ilmottautuneita 6 joista yksi oli poissa. Nille edelleen ainoa uros ja kaksi muuta narttua. Olipa kiva nähdä nämä nartut sillä vanhempi heistä oli meidän Caron pentu ja nuorempi Caron lapsenlapsi. Nättejä tyttöjä :) Rodun arvosteli Hollantilainen erikoistuomarimme. ROP/VSP:ssä tuomarilla oli selkeästi mietinnässä kummasta tekee rodun parhaan. Lopulta se kuitenkin annettiin Nillelle. Ryhmiin emme kuitenkaan enään jääneet jotta pääsisimme ihmisten aikoihin ja edes kohtalaisella kelillä kotio.
Kaikinpuolin reissu oli rennon mukava. Tästä jäimmekin tauolle aina liki loppuvuoteen asti :)
.
Lauantaina 12.8 Joensuu Kv
Tuomari: Serena Bernardi, Italia
Nalle-Haukun Brenda "Pyry" AVO ERI 1 SA PN 2 SERT VACA--> FI MVA
Nalle-Haukun Charlotta "Lotta" VAL ERI 1 SA PN 1 CACIB VSP--> C.I.B
Nille Lycke v.d. Korte Toren "Nille" VAL ERI 1 SA PU 1 CACIB ROP

Sunnuntai 13.8 Joensuu kr
Tuomari: Marion Ten Cate, ALankomaat
Pyry ERI 1
Lotta ERI 3 SA PN 3
Nille ERI 1 SA PU 1 ROP

Viime perjantaina Lotta kävi myös silmätarkastuksessa saaden lausunnon terveet silmät. Perjantaina kävimme myös Wilman kanssa Match showssa harjoittelemassa. Wilmaa kiinnosti enempi tekonurmen hajut kuin keskittyminen itseasiaan. Lähdemme siis seuraavaksi harjoittelemaan nurmialueelle. Wilma isojen pentujen SIN 4.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti