perjantai 6. tammikuuta 2017

Vuosi vaihtunut

Loppuvuosi meni vilskeessä. Kalenteri oli buugattuna aivan täyteen. Vapaa-aikaa jäi hyvin vähän ja päivityksetkin sen myötä. Nyt pieni katsaus loppuvuoteen ja kokonaisuudessaan vuoteen 2016. Vuoteen on mahtunut paljon hienoja hetkiä.

Riikan jälkeen suuntasimme Tuijan kanssa kohti Ruotsin voittaja-16 näyttelyä. Matkan suurin tarkoitus oli että Arielin ja Austinin isän Labanin omistaja Sara näkee lapsia. Matkaan siis lähtivät sisarukset ja Nille. Tuomarina meillä siellä oli Saija Juutilainen Suomesta. Matkaan lähdimme lauantain iltalaivalla. Laivasta lähdimme suoraan kohti näyttelyaluetta. Aikaa meillä oli hyvin ja Schapendoesit heti ensimmäisenä aamulla. Saimme valittua hyvät paikat kehän laidalta. Leiriä meidän kanssa tulivat pitämään Suomesta Mirva ja Anni sekä heidän koirat.

Vihdoin alkoi kehät. Koiria oli kaikenkaikkiaan 34. Junnu uroksia oli 4. Austin JUN ERI 2 SA. Ensimmäiseksi tuli Ruotsista Suomeen tuotu Carnac`s Tricky Keen Se. Tuomari sanoi vielä kehän jälkeen että on todella komea nuori mies mutta liikkeissä hävisi köyristämällä lanneosaa. HEtken kuluttua menimme Nillen kanssa. Valiouroksia oli 9. Odotuksia ei liiemmin ollut. Lopulta olimme kuitenkin 4:n parhaan joukosta, josta meidät viitottiin valioiden ensimmäiseksi Nillen voittaen luokkansa. Tunne oli huikea ja uskomaton. Parasuroskehässä oli sekä Austin että Nille. Kehä pyöri ja pyöri ja pysyimme jatkossa aina PU 1 sijalle saakka. Uskomatonta! Austin oli myös jatkossa aivan loppuun saakka niin että kisassa oli vain 5 parasta jäljellä :) Nille sai SEV-16 tittelin, SERT ja CACIB. Tarkoittaen että Nille myös SE MVA. Tästä jatkoimme Arielin kanssa junnunarttuihin. Narttuja oli 3. Lopulta Ariel oli junnuluokan ensimmäisen saaden erinomaisen ilman SA:ta. Arielista kuitenkin myös SEJV-16. Nillen kanssa menimme vielä rodun parhaan valintaan. Vastassa meillä oli Ruotsalainen Chappers Cara Mia. Nille oli lopulta VSP ja Cara Mia ROP. Palkintojen haun jälkeen pääsimme lähtemään kohti Tukholmaa. Päätimme mennä Mirvan ja Annin kanssa syömään. Ruokapaikkaa tai lähinnä parkkipaikkaa autoille etsimmekin hyvän tovin.. Illalla lähti laiva takasin kotiinpäin. Takana hieno ja varsin onnistunut reissu. Koirat olivat niin helppoja ja rentoja reissukavereita.

Vajaa viikko oli aikaa kun taas suuntasimme Helsinkiin vuoden viimeiseen näyttelyviikonloppuun. Helsinki winner ja voittaja näyttelyt.
Lauantaille meille oli tuomarinmuutos. Schapendoesit arvosteli Leni Finne. Ensin kävimme Austinin kanssa. Austin sai ERI:n ja luokkavoiton tarkoittaen että sai myös HeJW-16 tittelin. Seuraavaksi kipaistiin Nillen kanssa. Nille myöskin ERI, SA ja voittaen luokkansa. Lopulta Nille myös PU 1 ja HeW-16 titteli. Sitten vaihtui tytöt. Ariel oli erinomainen ja luokkansa toinen. Huomasin että nyt alkaa tyttöä myöskin väsymys painamaan. Ja tämän jälkeen vielä kerran Nillen kanssa juosten VSP:ksi. Ja sokerina kakun päällä Nooran Hilla- Karvarallin Nami Nami valiotui FI MVA:ksi.
Sunnuntaina meidät tuomaroi Anita Al-Bachy. Austin ERI ja luokkavoitto saaden JV-16 tittelin. Nille sijoittui PU 2:ksi ja Ariel sai EH:n. Väsymys painoi jo kovasti. Mutta nyt alkoi lepokausi koukaten pikkumutka vain Turku KV:n kautta. Mutta oli kerrassaan kiva viikonloppu.

Vuosi 2016 toi tullessaan:

Paarlemoer Ariel "Ariel"
2 x SERT
1 X VASERT
LT JMVA
LV JMVA
EE JMVA
BALT JMVA
BALTJV-16
SEJV-16

Nille Lycke v.d. Korte Toren "Nille"
4 x ROP
2 X VSP
4 x CACIB
SE MVA
EE MVA
LV MVA
LT MVA
BALT MVA
BALTV-16
SEV-16
HeW-16

Nalle-Haukun Öötär "Helmi"
LT MVA

Nalle-Haukun Charlotta "Lotta"
1 x VSP
1 x SERT
2 x VASERT
2 x CACIB
FI MVA
EE MVA
LT MVA

Kasvattini Paarlemoer Amin "Austin"
1 x ROP
1 X VSP
4 x SERT
LT JMVA
LV JMVA
EE JMVA
BALT JMVA
BALTJV-16
HeJW-16
JV-16

Varsin ahkeraan kiersimme loppuvuonna. Tänävuonna menemmekin hiljaiselolla..ehkä  :)
Kiitos kaikille mukana olijoille, tsemppareille ja tietenkin Tuijalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti