sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Hyvinkää rn 18.9.16

Jossakin kohtaa olin keksinyt ilmoittautua Hyvinkään ryhmänäyttelyyn. Alunalkaen tarkoitus ei sinne ollut edes lähteä. No matkaan ei ollut pitkä. Tuomarinakin tiukahko Maret Kärdi Virosta. Odotuksia ei siis meillä ollut. 
Aamulla meinasin nukkua pommiin sillä herätyskello oli jäänyt laittamatta soimaan. Noi eipä se haitannut matkaan päästiin. Kotoa lähti matkaseuraksi Kirke. Onnenkaluni niinkin hän itseään kutsuu. Sanoo aina että äiti kun olen mukana niin tulee palkintoja :) Koiria en ilmoittanut kuin Arielin. Lisäksi Tuija ja Alustan lähtivät myös. Sää kuitenkin suosi sopivan aurinkoisena.
Schapendoes ja oli ilmoitettu 7, 3 urosta ja 4 narttua. Austin sai JUN EH1. Tuomari totesi heti iän kuultuaan että aivan kesken vielä ennenkuin koplasi sitä. Austin esiintyi hienosti. Lisää massaa kuitenkin kaipasi. Noh eihän lapsilla ole ikää kuin 10,5kk.
Ariel voitti luokkansa. Kilpakumppani sai eh:n. Tuomari toivoi ettei tulisi luuston vahvuutta enempää ja liikkeet paremmin kannettu. Nyt liikkui maatavoittavasti. Parasnartuissa olimme me ja kaksi muuta Helmin pentua edellisestä pentueesta. Valioluokassa Bisse ja avoimessa luokassa Pyry. Mietin että liikkeissä pystymme petraamaan että satsaamme siihen. Noi se kannatti. Tuomari kätteli meidät toiseksi ja Valioluokassa Bisse oli ensimmäinen. Tuomari sanoi että nyt se liikkui todella hienosti :) Lopulta Ariel JUN ERI 1, SA, PN 1, SERT. 
Ariel on käynyt kolme kertaa junnuluokassa ja pakkasessa 1 x VASERT ja 2XSERT joten ihan kivasti on näytelmät alkaneet. 

Arvelin arvostelu:
Erittäin lupaava hieman tukevarakenteisella luustolla,  mutta sopusuhtainen Jun narttu, hyvät kulmaukset, tilava rintakehä, ilmeikäs narun pää, korrekti hampaiston,  turkin väriin sointuva silmien väri, hyvin kannettu kaula ja häntä, hieman matalat ja maatavoittavat liikkeet, oikeanlaatuinen karvapeite,  erinomainen luonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti