perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulun aikaa-Joulun taikaa

Aika on rientänyt nopeasti. Tänne ei paljon päivityksiä ole tullut. Hyvin kätevä on ollut päivitellä facebookin kennelin sivuja.

Kaikki pentumme ovat lähteneet kohti ihania uusia kotejaan. Meille jäi kotiin kasvamaan tyttö. Kiitän kaikkia mielenkiinnosta pentuja kohtaan. Olen kiitollinen pentujen ihanista kodeista. Kuulumisia olen saanut ja kaikilla on lähtenyt hienosti uusissa kodeissa sujumaan. Myös meillä Arielin jäädessä mamman helmoihin. Helmi nauttii suunnattomasti kun saa leikittää pentua. Ariel taas nauttii äidin kanssa painimisesta. Caron mielestä karvoihin tarttuva pentu on kaikkea muutakuin ihana :)

Nämä olivat Helmin toiset ja samalla myöskin viimeiset pennut. Helmi antoi pennuille todellakin kaikkensa. Edellisistä pennuista palutui liki 1 1\2 vuotta. Ne pennut ovat Kennel Nalle-Haukun B-pentue. Pennut olivat itselleni ensimmäiset. Aika kului niiden kanssa kuin siivillä. Tukea tarvittaessa sain kasvattajaltamme, joka jaksoikin kärsivällisesti vastailla kaikkiin kysymyksiin :)
Pentumme ovat Paarlemoer A-pennut:
Paarlemoer Aatu
Paarlemoer Alex
Paarlemoer Amin
Paarlemoer Adele
Paarlemoer Ariel

Nyt oli pentujen ensimmäinen joulu. Pukki oli ehtinyt ainoastaan jättämään paketit portille. Myöskin rakkaita karvaisia oli muistettu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti