maanantai 10. huhtikuuta 2017

Tallinnan voittaja

Pienen pohdinnan jälkeen päätin ilmoittaa Nillen ja Arielin Tallinnan voittajanäyttelyyn. Mitäänhän emme Virosta enään tällähetkellä tarvitse. Tämä kuitenkin voittaja näyttely niin tittelin sieltä voisi saada jos onni suosii ja tuomari koirista tykkää. Nille ilmoitettu valio luokkaan ja Ariel viimeistä kertaa junnu luokkaan.
Matka seuraksi meidän kanssa lähti Noora ja Hilla. Suuntasimme reissuun jo hyvissä ajoin lauantaina jotta saimme nauttia vain olostammekin ilman tiukkaa aikataulua. Lauantai iltana käytiin kaupassa ja syömässä ja oltiin vain.
Sunnuntai aamuna kävimme aamupalalla ja lähdimme kohti Saku suurhallia jossa näyttely pidettiin. Paikkahan oli melko pieni mutta hienosti kehän laidalta itsellemme kolosen löysimme. Schapendoeseja oli ilmoitettu 9kpl joista kaikki oli paikalla, 2 urosta ja 7 narttua. Tuomarin muutoksella meidät arvosteli Dina Korna Virosta. Ensin koiristani meni Nille ollen ERI 1 SA PU 1 CACIB TLNW-17. Sitten menimme Arielin kanssa. Ihana iso apu oli Noorasta joka vaihtoi mulle koiria. Junnu luokassa oli kolme narttua. Ariel meni reippaasti ollen ERI 1 SA TLNJW-17. Paras narttu luokassa oli mukana 5 narttua. Tuomari kätteli meidät PN 3 sijalle. Tämän jälkeen taas Nille kanssa rotunsa parhaan valintaan. Tuomari teki Nillestä ROP koiran. Tämä taas tarkoitti että suunniteltu ostosreissu ennen takaisin lähtöä jää tekemättä kun ryhmät kutsuvat. Aika kului nopeasti ja ryhmissä käytiin läpi juoksut tekemässä. Sitten pääsimmekin lähtemään kohti satamaa ja kotia.
Meillä oli reisussa ihan Super hauskaa tai ainakin mulla :) Ja noi koirat on kyllä niin helppoja reissukoiria <3 Ariel, Nille ja Hilla <3
Tältäosin reissut on hetkeksi tehty. Kesän kynnyksellä käväisemme parissa näyttelyssä. KEsä vietetään hiljaiseloa. Syksyllä/loppuvuonna aktivoidumme taas :)

 Kiitos Nooralle kuvasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti